JUKI HZL – F400

1.083,00  (8.159,86 kn)

Na zalihi

Juki HZL-F400 je visokokvalitetni šivaći stroj koji kombinira napredne značajke s jednostavnom upotrebom. Ovaj šivaći stroj iz Juki-ove HZL serije dizajniran je za zadovoljenje potreba kako početnika tako i iskusnih šivača.

Juki HZL-F400 ima širok raspon šivaćih programa i funkcija koje omogućuju izradu različitih vrsta projekata. Stroj nudi 234 ugrađena šivaća programa, uključujući ukrase, osnovne šavove, aplikacije, šavove za kućanstvo i šavove s različitim efektima.

Ovaj stroj ima široku radnu površinu koja je idealna za rad s većim tkaninama i projektima. Također ima napredni sustav prijenosa gornjeg sloja tkanine koji omogućuje glatko klizanje tkanine bez gužvanja ili iskakanja.

Juki HZL-F400 ima automatsko uvlačenje konca koje značajno olakšava početak šivanja. Također ima i funkciju automatskog izrezivanja konca i podizanja stopala za brže i učinkovitije šivanje.

Stroj ima mogućnost podešavanja duljine i širine šava, kao i brzine šivanja, omogućujući vam prilagodbu šava prema vašim potrebama. Također ima i mogućnost memoriranja šavova, što vam omogućuje ponovno korištenje omiljenih postavki.

Juki HZL-F400 je izrađen od kvalitetnih materijala i nudi izdržljivost i pouzdanost. Svojom kombinacijom naprednih značajki, jednostavne uporabe i visoke kvalitete šavova, Juki HZL-F400 je idealan izbor za šivače koji žele kvalitetan stroj koji će zadovoljiti njihove šivaće potrebe.

Za više informacija slobodno nam se obratite prodaja@siltex.hr

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Šifra proizvoda: 11967 Categories: ,

 

 

 

 

 

 

 

Za to vrijeme na Instagramu

    Instagram did not return any images.

Kategorije