JACK A4F

771,00 

Na zalihi

 

1-igleni šivaći stroj s automatskim funkcijama, donjim pomicanjem i štedljivim motorom ugrađenim u glavu stroja (Direct Drive), koji jamči tih i pouzdan rad i smanjuje potrošnju električne energije. Centralno podmazivanje.
Dodatno, stroj koristi koračni motor koji kontrolira postavku duljine boda u stroju i odgovoran je za funkciju zaključavanja. Ovo rješenje značajno smanjuje razinu buke tijekom zaključavanja i također vam omogućuje precizno postavljanje duljine uboda s točnošću od 0,1 mm.

Duljina boda može doseći 0,1 mm kontrolirana koračnim motorom. Funkcija podešavanja duljine boda može se zaključati samo u slučaju pogrešnog rukovanja operatera. Preklapajući bod može se savršeno ostvariti u bilo kojoj duljini boda, dostupna je funkcija zaključavanja preostalog konca prednjeg i stražnjeg konca. Dostupni su različiti šavovi za šivanje na temelju različitih zahtjeva odjeće. A uzorak koji se može uređivati ​​omogućuje više modernih i lijepih šavova. Struktura za šivanje unazad kontrolirana koračnim motorom pomoću znanstvenog dizajna postiže bešumno šivanje unazad, što omogućuje tiho i ugodno okruženje.

Automatske funkcije:
rezanje navoja
podizanje stopice
bartacking (kopčanje) tijekom šivanja
pozicioniranje igle
Tehnički parametri:
brzina šivanja do 5500 s.p.m.
duljina uboda do 5 mm
podizanje stopice do 13 mm
tri funkcijska gumba smještena na iglenoj šipki: 1/2 duljine uboda, dodavanje uboda, učvršćivanje
USB priključak za punjenje vanjskih uređaja

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Šifra proizvoda: 03429 Categories: ,

Za to vrijeme na Instagramu

Kategorije